Nieuw sportvloerproject

Om op een sportvloer wedstrijden te laten plaatsvinden onder auspiciën van de betreffende bond (bijv. competitie en toernooien), dient deze te zijn voorzien van een NOC*NSF/sportbond certificaat. Dit certificaat geeft impliciet aan dat de betreffende sportvloer voldoet aan de gestelde normen: de minimale kwaliteitscriteria die staan voor een “veilig” en “verantwoord” gebruik.

Als een opdrachtgever definitief heeft bepaald een of meerde sportvloeren waar een NOC*NSF/sportbond certificaat voor nodig is te laten aanleggen, ombouwen, renoveren of herkeuren, dient zij het project zo spoedig mogelijk digitaal te registreren via de NOC*NSF Sportvloerenlijst. Hiervoor is het nog niet noodzakelijk om de specifieke sportvloerconstructie, aannemer en keuringsinstituut in te vullen. De opdrachtgever dient een account aan te maken op de NOC*NSF Sportvloerenlijst, zodat na het inloggen de registratie van het project via de knop ‘Nieuw project’ kan worden gestart.

In het voorbeeld registratieformulier staat meer toelichting over welke gegevens u nodig heeft om uw project succesvol te registreren.

Meer informatie over het registratie- en beoordelingsproces is te lezen in het Procedurehandboek.

Nieuw project registreren