Sportvloeren in Nederland

Op deze pagina vind je een overzicht van alle gecertificeerde sportvloeren in Nederland, die sinds 2015 door NOC*NSF zijn geregistreerd. Onderstaand overzicht is om die reden geen volledig overzicht van alle sportvloeren die momenteel in Nederland liggen.

Als een opdrachtgever definitief heeft bepaald een of meerde sportvloeren waar een NOC*NSF/sportbond certificaat voor nodig is te laten aanleggen, ombouwen, renoveren of herkeuren, dient zij het project zo spoedig mogelijk digitaal te registreren via de NOC*NSF Sportvloerenlijst. Hierbij hoeft het nog niet bekend te zijn om welke specifieke sportvloerconstructie het gaat. De opdrachtgever dient een account aan te maken op de NOC*NSF Sportvloerenlijst, zodat na het inloggen de registratie van het project via de knop ‘Nieuw project’ gestart kan worden.

Een uitbreide toelichting op het registratie- en beoordelingsproces vind je in het Procedurehandboek Kwaliteitszorgsysteem sportvloeren en sportaccommodaties. Behalve het operationele gemak biedt dit systeem nog een aantal overkoepelende voordelen. Deze lees je hier.

Nieuw project


 Sportvloeren laden...


Er zijn geen sportvloeren gevonden

Sportclub Gemeente Sport Type Constructie Aannemer Reden plaatsing Veld/baannummer Keuringsinstituut
{{sportvloer.VerenigingNaam}} {{sportvloer.VerenigingGemeente}} {{sportvloer.Sport.Naam}} {{sportvloer.Type.Naam}} {{sportvloer.Constructie.Naam}} {{sportvloer.Aannemer.Naam}} {{sportvloer.RedenPlaatsing.Naam}} {{sportvloer.VeldBaanNummer}} {{sportvloer.Keuringsinstituut.Naam}}

Sportvloeren laden...